Sheshi “Agjencia” do të ketë një pamje krejt ndryshe

Nisin punimet për rehabilitimin e zonës të njohur si sheshi “Agjencia”, zonë shumë e frekuentuar nga qytetarët dhe kaotike në trafik.
Ndër vite kjo ka qënë një zonë shumë e frekuentuar por dhe shumë problematike. Qytetarët janë dashur të përballen me trafikun kaotik si dhe me papastërtinë dhe pluhurin.
Projekti i hartuar nga Bashkia Pogradec ka për qëllim ta transformojë këtë shesh, jo vetem duke rritur funksionalitetin por edhe duke rritur standartet estetike.

Qyteti me një projekt të ri cdo ditë

1243