Takimet dhe konsultimet publike e kryetarit te bashkise z. Ilir Xhakolli dhe administrates se tij, kane vijuar edhe ne lagjen numer 5. Ne takimin me banoret kryebashkiaku u njoh me disa prej investimeve emergjente qe duhen ralizuar pergjate vitit 2020. Kryesisht ato konsistojne ne infrastrukture, blloqe pallatesh, arsim dhe zhdukjen e problematikes te ndotjes akustike nga subjekte fusha drush qe operojne ne zone. Te plota kerkesat ne linkun e meposhtem:

5 DËGJESA PUBLIKE ME BANORE TE LAGJES 5 POGRADEC

 

IMG_20191022_163845 IMG_20191022_163802 IMG_20191022_163730 IMG_20191022_163710

There are no comments yet.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.