Pogradec- Njoftim për Konsultim Publik për PDZRK Drilon-Tushemisht

 Ditën e martë, datë 23 Korrik 2019, ora 10:00, në sallën e konferencave te “Hotel Pogradec 2”, Drilon, do të bëhet prezantimi i Draft Projektit për Zhvillimin e Zonës Drilon Tushemisht dhe konsultimi i rradhës për realizimin e këtij plani/projekti. Ftohen përfaqësues të bizneseve dhe banorevë të zonës Drilon-Tushemisht që ndikohen nga ky plan/projekt dhe të gjithë subjektet e interesuar të marrin pjese .

 Programi i aktivitetit:

10:00 -10:30       Rregjistrimi i pjesëmarrësve

10:30 -12:00       Prezantimi i Draft-Projektit nga PROAP Studio

12:00 – 13:00     Pyejte & Disktutime

Ky projekt realizohet nga Fondacioni Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim në Bashkepunim me Ministrine e Infrastrukturës dhe Energjise, AKPT dhe Bashkinë Pogradec.

Ju mirepresim.

There are no comments yet.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.