Koordinatori për të Drejtën e Informimit

 

Dalina Jashari
Zyra e Shtypit dhe Marrëdhënieve me Publikun dhe Informacionit

Orari i Punës i Administratës së Bashkisë:
E Hënë – E Premte
08:00 – 16:00

Adresa:

Bashkia Pogradec
Bulevardi “Rreshit Collaku”

Tel: +355 (83) 222222
web: www.bashkiapogradec.al
e-mail: haxhillaridalina@yahoo.com

Powered by blucompro.net