Njoftim për Lejet e Përkohshme

JU NJOFTOJMË SE SOT MË DATË 08.06.2016 ËSHTË DATA E FUNDIT PËR PRANIMIN E KËRKESAVE PËR LEJET E PËRKOHËSHME TË SEZONIT TË VERËS, PËR VENDOSJE OBJEKTI (TEZGË) DHE PËR SHEZLLONE.

FALEMINDERIT PËR MIRËKUPTIMIN!

Njoftim për dëgjesë publike

Faza e dytë e hartimit të PPV për Bashkinë Pogradec (prezantimi i Draft Strategjisë Territoriale ).

 

Ditën e Enjte, me datë26.05.2016 në orën 11:00, në Sallën e Këshillit Bashiak , pranë Bashkisë,  do zhvillohet dëgjesa publike e rradhës për  hartimint e Planit të Përgjithshëm Vendor të Bashkisë Pogradec.

Ftojmë përfaqesues të Dhomës së Tregtisë, Shoqatës së Ndërtuesve, Përfaqesues të bizneseve me ndikim në territorin e Bashkisë, gjithashtu edhe të gjithë të interesuarit për të dhënë kontributin e tyre në hartimin e dokumentit të strategjisë territoriale të Bashkisë Pogradec.

 

 

Kryetari

Eduart KAPRI

Powered by blucompro.net