Zgjidhni Informacionin e Dëshiruar

Bashkia Pogradec Të Reja

Miratohet Projekt-Buxheti për vitin 2018!

Miratohet Projekt-Buxheti për vitin 2018! Përfundoi sot “Mbledhja e Këshillit Bashkiak”. Ku u miratuan 2 pikat kryesore të rendit të ditës. -Projekt Vendimi: Për miratimin e kalendarit buxhetor afat-mesëm 2019-2021 si edhe të buxhetit vjetor 2019 të Bashkisë Pogradec. Si edhe:  -Projekt Vendimi: Për miratimin dhe detajimin e projekt-buxhetit të Bashkisë Pogradec për vitin 2018.

Lexo Gjithë Postimet

Powered by blucompro.net